Proiectul nostru a avut oportunitatea de a ajunge pe site-ul Știrile ProTV.

Ajuns la al 3-lea val, proiectul ce are ca scop promovarea landului Tirol cu ajutorul influencerilor romani a ajuns in est. Gazdele celor 10 aventurieri au fost familia Schultz.

Actualmente, cu 3 premii pentru arhitectura, hotelul ofera posibilitatea cazarii fie in unitatea centrala, in corpurile joase, fie in turn. Pentru varianta a 2-a, ai parte de un lift preferential, cu acces limitat prin cartela. Cei ce locuiesc in hotel au parte de acces liber la cei peste 2000 de mp de sauna, half-board (mic dejun si cina, plus un snack lunch).

Iar pentru un alt fel de confort, si mai primitor sau familiar, dedicate sunt cele 41 de Chalets-uri. 41 de cabane au fost construite pentru cupluri cu copii sau fara, unde te poti organiza singur. Cu mega bucatarii, cabanele pot gazdui intre 4 si 10 persoane, fiecare camera fiind pregatita cu baie proprie, dispuse de-asa natura incat sa nu invadezi sau sa-ti fie invadat spatiul. Este, practic, un minihotel pentru familii si prieteni. Infrared sauna pentru toti. Asta, pentru ca accesul la spa-ul din hotel se face cu costuri suplimentare.

mai mult -> [……]

Partenerul de drum, noul BMWX1

*Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul landului Tirol și susținut de Austria.infoHTC și LIDL Romania. Powered by BMW.