Deși e un sezon mai scurt, #auskia 3 s-a trasat drept turbo. Participanții celui de-al treilea sezon al experienței tiroleze au fost luați din senin, de umăr sau de braț și duși mai repede decât prevedea așteptarea în estul Tirolului.

Prima dintre cele 3 ființe ale sexului slab și frumos, a fost Andreea Raicu, cea care, vei vedea, și-a învins frica și a reușit să coboare. Cu schiurile. A doua persoană care a fermecat Tirolul a fost Ana Morodan. Deși schioare profesionistă, și-a dorit mai mult victoria așadar a reușit multe și lungi pauze de shopping + Spa.

Chef Foa și a sa iubită, Ioana Balu au servit pârtiile separați, Foa fiind un mult mai rapid snowboarder decât schioarea Ioana.  Toate cele 3 doamne au avut parte de tratamente speciale, monotorii de schi fiindu-le alături trup și suflet.

BMW fiind din nou partenerul pe 4 roți și tracțiune integrală și-a spus cuvântul. Astfel, din sectorul profesioniști și jurnaliști auto schiorii și viitorii snowboarderi i-au avut invitați pe Radu Gurămultă (4x4Wheelsadventures) și Giurgea + Sabadac (mașinicugiurgeasibratu.ro).

Fotograful oficial al acestui trip a fost Vlad Eftenie.

*Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul landului Tirol și susținut de Austria.infoHTC și LIDL Romania.

Powered by BMW. #auskia, #lovetirol, #tirol, #bmwX1, #HTCOneA9.